Länsstyrelsernas dolda vapen – godtycke och praxis!

Förutom alla de föreskrifter som Statens Jordbruksverk skapat som anvisar hur de anser djurhållning bör (inte samma sak som skall) skötas så tar länsstyrelserna tillfället i akt att helt på egen hand tolka djurskyddslagen och Jordbruksverkets föreskrifter. Hela tiden testas nya gränser genom att skapa vinnande domar i Förvaltningsrätterna i en gråzon som alltid väljs till djurhållarens nackdel. Dessa domar matas domstolar med som påtryckningsmedel i nya domar. Föreläggandena är upplagda på så vis att man upprepar samma föreläggande och till och med kopierar texter från tidigare domar.

Förvaltningsrätterna låter sig villigt duperas. När inte detta räcker så tar man till godtyckliga oproportionerliga beslut eller till och med ljuger i domstolen, manipulerar bildmaterial och nedvärderar djurhållaren med diverse tillmälen och uttryck.
– Allt för att vinna sina mål.
Förvaltningsrätterna låter sig villigt manipuleras!
Dilemmat med djurskyddslagen som den ramlag den är avhandlas kortfattat på sidan 72 och 73 i Thelin, Michanek, Borglids läsvärda bok ”Vi har avlivat din häst, den ligger under presenningen. 

Läs texten här nedan på länken.

https://www.docdroid.net/XfTDgQB/thelin-anders-vi-har-avlivat-din-hast-pdf#page=74

STOPPA
LÄNSSTYRELSENS
ÖVERGREPP

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x