Länsstyrelsernas lögner!

Djurskyddshandläggare ljuger rakt av när de tar sig in i gårdar och hus för att bedriva kontroller. Kontrollerna skrivs nästan alltid i efterhand trots att de ska skrivas på plats och gås igenom med djurägaren.

I de efterkonstruerade protokollen kan rena lögner och påhitt förekomma. De utgör grunder till att stjäla djur som utan grund påstås lida och att det ska ”vara utsiktslöst” att rätta till på plats.

Dessa uttryck används som slentrian.

Vid överklagan som dras i fel domstol (Förvaltningsrätten istället för Tingsrätten) så ljuger djurskyddshandläggare rakt av i rätten. De har lärt sig att det går alldeles utmärkt att begå mened. De kommer undan med det.

Som alla förstår är detta ytterst grova kriminella handlingar som handläggare och länsveterinärer begår. De ödelägger företag och djurägares liv. Många djurägare har tagit sina liv och de kriminella farliga handläggarna går ännu fria. 

Vi är fler och fler som aldrig någonsin komma släppa kampen för rättvisan och att länsstyrelsens djurskydd ska läggas ner samt att fängelsedomar utdöms för de berörda! De kommer aldrig komma undan sanningen!

Länsstyrelsernas lögner faller!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x