Lukrativt tiggeri

Hundstallet (f.d. AB) i Åkeshov kampanjar att de behöver mycket pengar. Ihoptiggda pengar används till reklam att samla ännu mer pengar i form av gåvor och donationer!

Det påstås att allt insamlat går oavkortat till hundarna på Hundstallet i Åkeshov. Vinsterna från tiggeri och donationer låg 2016 på 23,3 miljoner. Vem som helst som granskar räkenskaperna kan se att pengarna fördelas i löner och utvidgning av verksamheten. Bara en liten del går till hundarnas skötsel. Tydligen skämdes också ledningen av att vara ett tiggande Aktiebolag med aktieinnehav så därför avvecklades aktiebolaget i smyg november 2021 genom fusion med Slutplattan AB. Svensk insamlingskontroll har hittills inte agerat trots framlagda bevis och det säger en hel del om den fega beskyddande organisation som finns runt Hundstallet.
Tur nog att det finns så många kloka kritiskt tänkande läsare här som ser igenom lögnerna och korruptionen kring Hundstallet (f.d. AB). 

Sprid så mycket ni kan och granska deras bokslut och kontakter med Länsstyrelser, försäkringsbolag, veterinärer m.fl. Det finns mycket att gräva fram!

Många av länsstyrelserna stulna hundar sitter här som på ett fängelse och längtar efter Husse och Matte!

TRO INTE PÅ HUNDSTALLETS LÖGNER!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x