Övergreppen mot skötsamma djurägare!

Länsstyrelsens djurskyddshandläggare bryter sig med polishjälp in i vanliga hederliga medborgares hem för att leta djur.

Det enda skälet till att ha rätt till detta är om de ser djur som lider eller om det är helt uppenbart att det förekommer djurlidande i ett hem.

Här ljuger Länsstyrelsen rakt av inför polisens som blint lyder Länsstyrelsen trots att dessa bryter med uppsåt mot grundlagen och begår så grova övergrepp så att det skulle rendera fängelsestraff om lagen i Sveriges skulle följas korrekt!

Djur påstås ofta lida som i själva verket har det bra. Djur stjäls och Länsstyrelsen orsakar djurlidande!

Alla lagöverträdelser tystas nu ner av de korrupta länsledningarna.

Många djurägare har tagit livet av sig och så gott som samtliga får posttraumatiska stressyndrom. Dessa lagbrott bekostas dessutom med skattemedel.

Svenska Staten skämmer ut sig för hela världen som väl känner till att dessa övergrepp försiggår! 

Här är några konkreta exempel:
De slet ner en 74-åring från trappan i hans hem så att han bröt ett finger.

De kastade in en säng mot väggen hos en 80-åring man när de letade efter katter. Mannen försökte fly till övervåningen. Han lider av posttraumatisk stress nu och har tappat all förtroende för svenska samhället trots att han hela livet gjort rätt för sig.

Hos en kvinna bröt de sig in när hon låg och sov hemma. Hon hade djurförbud men någon hade sett en figurin i form av en katt i hennes fönster.

Listan kan göras hur lång som helst av grova övergrepp sanktionerad av den svenska Totalitära Polisstaten.

Länsstyrelsen när de begår lagbrott!

Stoppa Länsstyrelsens Övergrepp!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
6 months ago

Mina hundar blev omhändertagna och beslutet baserades på att mina hundar lidit under flera år. Enligt länsstyrelseveterinäre var mina hundar 100% friska vid veterenärbeiktningen därför beslutades det att omplasera mina dyra renrasiga och svenskutställda hundar hem till länsstyrelsens medarbetare och deras släktingar. Att hundarna var friska fanns även veterinärbesiktning som jag själv varit hos en lokal veterinär på. Mycket lögn i rapporter, tjuvar och mördare i lagen. Outbildade, kan ingenting om rasspecifika och ingenting om hur mycket och vad får hundar äta eller drika, men kan gapa stort och hatar människor. Korrumperad länstyrelse måste stoppas!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x