Paradoxen på Länsstyrelsen!

Länsstyrelse och Jordbruksverk brukar framhålla den svenska djurhållningen som vägledande för Europa med välmående djur.

Genom svartmålning av andra länder ska folket invaggas i att detta beror på det svenska systemet med djurskyddskontroll som framställs med ledord som djurvälfärd och stöd till djurägare.

Verklighetens mörkare statistik är att länsstyrelserna bedriver hot och hat mot djurägare. De gör raider med hjälp av polis vilket skedde 752 gånger bara år 2020. De bryter då den grundlagsskyddade äganderätten och rätten till hemfrid. Ofta stjäl de välmående djur med våld och bedriver djurplågeri med att stalla in dem i främmande miljöer. Getter bryter de nacken på under infångning och transport när de drar i hornen, dräktiga djur kastar sin avkomma. Lamm skär de halsen av tills de sprattlar sig till döds. Djurägarna misshandlas både fysiskt och psykiskt. Flera djurägare har fått frakturer. Dessutom ruinerar man företagare som i flera fall tar livet av sig när de inte längre ser det värt eller möjligt att leva.

Länsstyrelsen gör allt för att tysta ner dessa händelser. 

Sanningen sipprar dock ut och omgivande länder har uppmärksammat vad som sker.

Det svenska djurskyddet kommer aldrig kunna gå på export – Länsstyrelsen har skämt ut sig för hela världen!

Länsstyrelsen bedriver tortyr och skämmer ut sig!

Stoppa Länsstyrelsen Övergrepp!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x