Skärpta krav på myndighetsmissbrukare på länsstyrelserna! 

Många uppmärksammade avslöjanden kring djurskyddshandläggares lagbrott och övergrepp mot skötsamma djurägare har uppdagats de senaste åren.

Det har lett till krav på skärpta straff för myndighetsmissbruk.

Svenska folket och djurägarna kräver nu att åtgärder genomförs omgående av de styrande i Riksdag och Regering. Dessa gör bäst i att följa kraven om de vill ha fortsatt förtroende. Införande av fungerande tjänstemannaansvar och reformering av det gravt havererade rättsväsendet är bara ett första steg. Upprördheten är stor och det kan innebära kravaller om de styrande sätter sig upp mot folket.

I stora delar av landet betraktas länsstyrelserna med sådan misstro att så gott som ingen utomstående vill befatta sig med dem. De får leva i sina bunkrar till tjänsterum och beundra sig själva istället.

Ingen vill ha med dem att göra!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
6 months ago

Hej!
Jag vill berätta min sorliga historia där länsstyrelse har krossat min och min dotters hälsa. Jävla parasiter som skrev lögner i sina rapporter, hindrade mig ringa efter ambulans vid min dotters livshotande tillstånd som resulterade till 2 dagar på intensiven och 2 månader på Kristianstads sjukhus.
Det var en olycklig dag när de kom med sin första kontroll och min dotter fick livshotande tillstånd. 
Kan ni tänka er att de hindrade att ringa ambulansen!?!! De hade två poliser med. Jag kan berätta hur behandlade poliser min dotter vid livshotande tillstånd. Min sjuk dotter hade inget med kontrollen att göra! Det var jag som var hundägare.
Ber om ursäkt för känslor kommer fram. De maktmissbrukare blev polisanmälda men anmälan lades ner direkt. Polisen är lika korrumperad. Då deras beteende visar tydligt maktmissbruk med.

Jag hade kunnat skriva en bok om dem tre kontroller och omhändertagande av mina hundar. Jag överklagade till domstolen flera gånger men det är som att prata med gräset. Lögner, lögner, lögner. De ignorerade allt vad jag skrev, veterinärintyg från veterinären. De hade mål att ta mina dyra hundar, en blev mördad och fyra andra hade de tagit till sig själv. Mina dyra, utställda i Sverige hundar var aldrig till salu hos länsstyrelsen.. tjuvar och mördare är lagen. Det skrev jag till de i sista yttrandet. Har inte fått svar än, tror att de planerar något mot mig för jag vågade polisanmäla de och uttryckte sig med sanna ord.
Hör av er om ni tycker att vi kan kämpa tillsammans. Jag är bankrot nu och har inget att förlora nu, sålde min liten bostadsrätt att kunna betala deras straffavgifter på många tusen.

Med vänlig hälsning

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x