Skydda din egendom mot länsstyrelsen!

Om länsstyrelsen är på gång att stjäla dina djur med polishjälp så måste du med alla medel se till att de inte får med sig djur när du begär omedelbar inhibition på plats. Kom ihåg att det finns lagliga medel som är möjliga som till exempel passivt motstånd. Det skulle kunna vara att blockera utfarten från gården. Detta är privat mark och omfattas sedan juli 2022 av lagen om olaga intrång.

Det har visat sig i ärenden från Gävleborg och Skåne att länsstyrelsen ljuger helt öppet och påstår att verkställigheten redan är genomförd när de trotsat lagen och tagit djuren med sig trots inhibition.

Att ringa 112 har hittills inte lyckats då polisen inte vågar ställa upp mot länsstyrelsens ”köpta” polis på plats och deras polis jobbar för länsstyrelsen mot den enskilde medborgaren och mot lagen.

De korrupta förvaltningsrätterna går sedan på länsstyrelsen linje och påstår att när djuren inte är kvar hos djurägaren så tycker de att det inte finns anledning att följa lagen om omedelbar inhibition vid omedelbara ”omhändertaganden”.

På det här sättet eskalerar länsstyrelsens våld och övergrepp mot djurägare! Antalet polishandräckningar kommer att ytterligare öka! Djurägare är helt rättslösa och Staten Sverige har ytterligare ruttnat!

länsstyrelsens våld mot djurägare ökar!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x