Sluta ljuga om Länsstyrelsen SVT!

SVT påstår själva att de har en oberoende journalistik. 

De ljuger rakt av!

Faktum är att de är helt beroende av Statligt stöd.

Därför ser vi hur de hänger ut individer som kritiserar Staten och hur de aldrig granskar makteliten. Länsstyrelsernas djurskydd granskas aldrig trots alla dessa grova rättsövergrepp.

Så genomkorrupt och ohederligt!

Bara att spränga skiten – bildligt som en av talarna uttryckte det vid gårdagens demonstration mot SVT i Stockholm som samlade över tusen motståndare!

SVT ljög ihjäl sig om Länsstyrelsen!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
22 days ago

Alla vet att SVT säger det vad de får betalt för. De är extremt beroende av regeringens pengar. Svt vill inte vara självförsörjande för att det blir ju svårt att försörja sig själv med mängd av lögner som ingen vill höra. Inga av de som jag känner tom kollegor på jobbet, tittar på svt länge. Ingen vill höra deras lögner länge. Personligen tittar jag aldrig på svt mer för att det visade sig vid tidigare tillfälle att svt berättar inte saningen för svenska folket dvs till mig som är en del av folket. Varför ska man titta och lyssna på svt då? Några av mina gamla grannar som har demens och kan inte tänka klart länge sitter framför tv och tittar på allt medan personal från äldreboende lagar mat till de och städar.
Även den yngre generationen som jag känner uttrycker sig om svt så: ”de snackar skit”, ”min pappa säger – lyssna inte på svt, de ljuger” osv. Sådana uttryck av unga har jag hört massor!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x