Statens skrämsel- och utrotningskampanj mot djurägare och djur!

Svenska Staten i form av länsstyrelser och Jordbruksverk skapar hela tiden nya incitament och argument för att utrota djur och djurhållning.

När påstådda djurlidanden inte räcker till måste nya agendor tillföras. Nu senast om afrikansk svinpest!

Den som vill komma sanningen närmare kan med lite ansträngning hitta mer fakta än vad mainstreammedierna erbjuder. Den etablissemangfinansierade journalistiken är idag allt annat än saklig, sanningsenlig och objektiv. Tvärtom har den en tydlig politisk, socialistisk agenda i linje med World Economic Forum och övriga globalistorganisationer, som vill hålla oss i okunskap och skräck.

Lite om svinpestens historik: Det är ingen ny sjukdom. Det första utbrottet av afrikansk svinpest upptäcktes 1921 i Kenya. Alltså ganska exakt 100 år sedan. Sjukdomen förblev begränsad till Afrika fram till 1957, då den dök upp i Europa, närmare bestämt Portugal. Har du helt missat den afrikanska svinpesten fram till augusti 2023? Det är för att man inte skrivit om den i tidningarna, och för att den inte funnits i Sverige fram tills nu… Så, svinpesten har funnits sedan början av 1900-talet. Det härjade stort i Asien 2018. Men nu, 2023, dyker det upp i de svenska skogarna. Hur kommer det sig? Varför just nu? Slump eller miljöterrorism? De här frågorna har vi inga svar på, men det är oroväckande att produktionen av fläsk kan vara hotad. Griskött är en viktig näringskälla i Sverige och i övriga Europa. Ett slag mot grisbönderna får oerhört många negativa konsekvenser. “Utbrott av afrikansk svinpest i grisbesättningar innebär påverkan på handeln med grisprodukter inom EU och med andra länder”, kan man läsa på webbplatsen för Statens veterinärmedicinska anstalt SVA. Ja, du tänker rätt när du får en känsla av att julskinkan kan vara i fara. Läs gärna mer här om FN:s och World Economic Forums globala “krig” mot bönderna, inom ramen för Agenda 2030 där vi ska förmås äta insekter, inte äga något och tvingas leva begränsat i 15-minutersstäder.
Ska nästa sjukdom som bara dyker upp vara prionsjukdomen scrapie? Räkna med att Jordbruksverket och SVA kommer att kräva att alla får ska utrotas i så fall!Då är lammsteken till påsken i fara.
Statens utrotning av djurägare och djur måste upphöra NU!
Läs på, ställ krav och ställ regimen mot väggen!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x