SVT:s bristande journalistik!

Det är svårt att undgå Sveriges televisions svartmålning av alla kritiska djurägare till länsstyrelsernas s.k. djurskydd.

Förutom att inslagen är vinklade, partiska och drivna av en agendabaserad tes att Länsstyrelsen skulle utsättas för hat och hot så håller de en så usel teknisk kvalitet att alla kan se hur det klipps och klistras i inslagen. Inga följdfrågor ställs till länsstyrelse som exempelvis statistik på arbetsmiljöanmälningar mm.

Det som behövs är en grävande journalistik till hur djurskyddet bedrivs på länsstyrelserna utifrån de beskrivningar som djurägare under många år framfört till olika media och Sveriges television. 

Att SVT har problem framkommer också i deras egen medarbetarenkät. Se vidare nedan. Det lär ju inte bli bättre av journalistiska fuskverk och haverier!

Utdrag från deras enkät:

”Det blir allt svårare att rekrytera medarbetare med rätt kompetens till SVT – det konstateras bland såväl chefer som medarbetare runt om i landet. Det är särskilt tydligt vid rekrytering till tidsbegränsade anställningar, men långt ifrån bara.”

Enkät från SVT:s medarbetare!

https://nyheter.journalistklubbensvt.se/

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x