Systematiken i länsstyrelsens övergrepp!

De lågutbildade icke ackrediterade djurskyddshandläggarna följer sina mallar och anstränger sig för att hitta eller skapa nya ärenden. Allt för att blidka sin arbetsgivare och rättfärdiga sin yrkesroll. Man tar hjälp av varandra och åker alltid två och två. De är ju oftast osäkra i sina roller mot de oftast mycket kunnigare djurägare de möter. De vill ju också ha polisen med sig. Osäkerheten och de bristande kunskaperna gör att de gärna vill kompensera med maktutövning. Självhävdelsebehovet blir stort och de tappar lätt bort sig i kommunikation, lyssnande och rollen som stödjande.

Man kopierar varandras metoder och texter. Ibland agerar man spökskrivare åt varandra.

Det gäller att passa in i mönstret och avvikare mobbas ut.

Det föreligger en kombination av dessa osäkra individer med att ett antal aktivistiskt inriktade handläggare med drag av psykopati som njuter av att begå övergrepp. De söker sig också till djurskyddstjänster. Här kan dessa utöva makt som godhetsapostlar åt de ”värnlösa” djuren.

Bristen på utomstående kontroll gör att hela verksamheten utvecklats till en katastrof där det istället bedrivs djurplågeri och djurägarplågeri.

Man kan sammanfatta det hela att verksamheten är grovt kriminell!

Så genomruttet är djurskyddet på Länsstyrelsen!

Osäkerhet kompenseras med makt hos djurskyddshandläggaren!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x