Tappad identitet på Länsstyrelsen

Djuppsykologiska studier visar att bland de djurskyddshandläggare som tycker synd om djuren finns åtskilliga som tappat sin identitet och ursprung. De kan ha vuxit upp med en svag självbild och är därmed lätta att påverka. De identifierar sig själva med djuren och hur synd det är om dem i en ondskefull värld. 

Länsstyrelsen anställer ofta individer med denna bakgrund och dessa nyutexaminerade anställda har ofta svårt att få andra anställningar. På kurser sker indoktrineringen och deras förebilder är ofta övertygande psykopatiskt lagda tjänstemän på myndigheten, exempelvis ”Carnifex”.

Dessa djurskyddshandläggare och länsveterinärer famlar sig fram i tillvaron och tycker sig ha funnit en identitet i och med sina tjänster som djurskyddshandläggare.

De ser inte att de är redskap för en politisk agenda och hur lätta de är att utnyttja och manipulera.

De får lära sig att djurägare är objekt.

De får lära sig att djurägare är onda och potentiellt farliga och att de själva behöver polisbeskydd när de ska rädda de stackars djuren.

De får lära sig att djurägare är ”misslyckade trasiga individer eller rättshaverister”.

Det de inte ser är att de själva har varit lättledda offer för manipulation och politiska redskap för en agenda att ta bort småskalig djurhållning och ägarskap!

En dag vaknar en del av dem upp och då blir det inte så roligt för dem!

Tappad identitet och manipulerad självbild!

https://www.bup.se/diagnoser/andra-svarigheter/sjalvbild-och-identitet

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x