Tycka-synd-om mentaliteten på länsstyrelsen leder till brott!

Djurskyddshandläggarna projicerar sina känslor på ”de stackars vanskötta djuren”. På det sättet kan de betrakta sig som ”goda” för sin egen osäkra självbild. 

Det är en bedräglig självbild eftersom den har narcissistiska drag. ”Jag” är den duktiga som ska ”hjälpa” de ”värnlösa” djuren. Ett sorts godhetstänkande som förhöjer det egna egot till skyarna. 

Med denna självbild följer makt och att bekämpa djurägare som försätter djur i slaveri! 

Ett riktigt djurskydd skulle självfallet fokusera på plats och situation där djuren är en del i ett sammanhang och där djurägaren är i centrum som har kunskap om just sina djur. En ödmjuk inställning hos en handläggare skulle skapa förtroende och bidra till riktig och bra djurhållning.

Hur svårt kan det vara att fatta detta för chefer och landshövdingar! Ni är ytterst ansvariga för haveriet på djurskyddet och ni gör också orätt genom att låta handläggare och länsveterinärer begå lagbrott. Ni är faktiskt skyldiga till åtskilliga fall av djurplågeri som länsstyrelsen orsakat samt minst 14 djurägares självmord. Hur lång tid ska det ta innan ni inser detta eller är det först i fängelset ni kommer inse detta. För det är i fängelset ni hör hemma om lagen hade följts korrekt.

Handläggare har förvrängd självbild!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x