Vad du inte vet men borde veta om myndigheter!

Denna artikel (Se nedan) är från 2011 och ursprungligen ett genmäle till tidningen Land Lantbruk och riktat mot ordföranden i Djurskyddsinspektörernas riksförening Eva Ericksmark som klagade på hur dåliga resurser de hade.

Genmälet som är skrivet under pseudonym Anonymockså tar upp i sin kommentar hur redan på den tiden (2011) havererat djurskyddet var och att agendan var att sätta dit djurägare.

Anonymockså berättaromhurfriska djur skjuts av polis på uppmaning av inspektör (Örebro), om hur djur omhändertas med osanna intyg samt hur tre föreläggande ang. Smådetaljer leder till djurförbud.

Slutklämmen: DET MÅSTE BLI EN ÄNDRING NU! …. visar att denne anonyme önskar ett snabbt slut på haveriet!

Man lyssnade inte på denna röst. Istället eskalerade utrotningen av djurhållare och djurägande bönder. Markerna började växa igen och Sveriges självförsörjningsgrad hamnade till slut bara 40 % och långt under våra nordiska grannar.

Nu har det gått hela 11 år sedan artikeln skrevs och det är likadana övergrepp fast nu har det blivit ÄNNU VÄRRE och YTTERLIGGARE HUNDRATALS DJURÄGARE HAR DRABBATS och minst NIO till har tagit sina liv.

Ska vansinnet och övergreppen sluta först när svälten kommer till landet Sverige?

När maten tar slut som det såg ut förr i Sverige! Snart är vi där igen!

STOPPA LÄNSSTYRELSENS ÖVERGREPP NU!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x