VISSELBLÅSARDIREKTIVET Nu kan du som anställd anmäla din arbetsgivares lagbrott!

Svenska staten har nu som bland de sista staterna i EU blivit tvungna att följa det visselblåsardirektiv som EU har beslutat om 2019. Detta för att skydda demokratin som vi ju vet i det närmaste helt försvunnit i Sverige där myndigheter förtrycker folket och begår lagbrott.
Snart har ni alla som arbetar på Länsstyrelsen möjlighet eller närmast en skyldighet att anmäla korruption och olagligheter som försiggår på er myndighet!I synnerhet gäller det Länsstyrelsernas djurskyddsenheter där lagbrott nästintill dagligen sker.
Det är lätt att du som jobbar på en myndighet blir medskyldig till brott om du inte larmar där du på något sätt deltar i beslut där lagbrott ingått i beslutsprocessen. 
Detta gäller till exempel om man är tillsatt i chefsposition och inte kontrollerar handlingar där anställda döljer sanningar eller på eget bevåg sekretessbelägger för att dölja fakta.
Här kan man läsa om visselblåsardirektivet.https://www.regeringen.se/49bcf4/contentassets/1332545b2f4f4981b0b52a91a255fba6/genomforande-av-visselblasardirektivet.pdf

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x