Godtycke om djurförbud

Godtycke om djurförbud 

Behov av ökad rättssäkerhet vid beslut om djurförbud.
Nedtystandet och rättslösheten är total när djurskyddshandläggare på länsstyrelserna hittar på djurförbud mot djurägare i syfte att trakassera, förödmjuka och tillintetgöra vederbörande.
Länsstyrelserna begår övergrepp mot skötsamma djurägare.
Ofta är det skötsamma djurägare som drabbas som har större kunskap och därmed utmanar djurskyddshandläggarens ofta bristfälliga erfarenhet, kunskaper och vana vid djurslagen ifråga. Djurskyddshandläggaren, eller länsveterinären för den delen, utnyttjar då sin makt istället och det går vägen eftersom rättslösheten är total för djurägaren.
Det hela är satt i system av vissa handläggare att skapa tre föreläggande med ofta påhittade rena lögner så räcker det för att orsaka djurförbud för alla djurslag för evigt. 
Det handlar inte om djurskydd eftersom ”omhändertagna” djur ofta utsätts för djurplågeri på uppstallningsplatser eller dödas av länsstyrelsen.
Djur plågas av länsstyrelsernas ”omhändertaganden”!
All form av uppmärksamhet kring övergreppen tystas ner av vederbörande aktivister inom myndigheterna och statligt kontrollerad media.
Fakta och vittnesmål samlas dock om vad som skett och sker och en dag hinner sanningen ifatt förövarna på myndigheterna.
Ett fåtal försök har gjorts för ökad rättssäkerhet i form av enstaka motioner. Hittills utan tydligt resultat.
https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/okad-rattssakerhet-vid-beslut-om-djurforbud_H8021169
Ökade krafter måste till med information, upprättelse, skadestånd och lagföring av tjänstemän som begår lagbrott.
Alla kan göra något för att stoppa övergreppen, även du som läser detta!Dela information, stöd vårt arbete, kontakta beslutshavare, ring ner länsstyrelsen och fråga cheferna vad de håller på med!
Stoppa Länsstyrelsens Övergrepp

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x