Länsstyrelsens djurplågeri!

Polisanmäl alltid djurskyddsbrott begångna av Länsstyrelsens djurskyddsenhet!

Exemplen är många där Länsstyrelsen med hjälp av polis bokstavligen stjäl fullt friska djur från skötsamma djurägare. Dessa djur blir ofta dödade eller sålda/överlåtna. Detta sker trots att djurägaren överklagar och trots att Länsstyrelsens anlitade veterinärer i flera fall blivit fällda i Ansvarsnämnden för djurens hälso- och sjukvård. Begäran om ”second opinion” vägrar länsstyrelsen eftersom då skulle övergreppen uppdagas. När det gäller större djur finns flera exempel på hur Länsstyrelsen fullständigt misslyckas med att samla in dem. Kor har stressats svårt och rymt från hage vid Länsstyrelsens försök. Länsstyrelsen har brutit nacken av get genom att dra i hornen och dräktiga djur har kastat sin avkomma under transporten från djurägare.

Så vidrigt går Länsstyrelsens djurskyddshantering till!

Alla djurvänner måste:

Stoppa Länsstyrelsens Övergrepp!

Vittnesmål finns, här är några i mängden:

Jenny velander vid 29 januari, 2021 kl. 01:33

Hej detta hände min syster i går;( Andreas Johansson från länstyrelsen kom och hämtade min systers hund även fast hon skulle operera nästa vecka. Han hämtade henne och avliva henne utan att säga nått,hon har funnits i våra liv i 14 år och vi fick inte ens säga farväl. Hon ba livrädd och stod och skaka när som hämtade henne och sen tog som livet av henne några timmar senare.hur kan man gör så.vi får inte ens begrava henne, det är helt sjukt och jag är så ledsen. Jag har sett att det finns så många fall och det är bedrövlig. Va kan man göra ???

Moster vid 3 november, 2019 kl. 07:54

Man blir bara så förbannad och förtvivlad. Hur i helvete fungerar dessa människor? Upprop borde finnas på likabehandling för dessa avskyvärda personer som tror sig vara gudar över allt.

Kim vid 19 oktober, 2018 kl. 01:01

Det otroligt att det får vara som det är med Stockholm, det finns inget djurskydd jag har precis i dag fått känna på när man i frågar sätter Andreas Johansson! Han skriker och hotar en ljuger för någon vansinnes jakt jag anser att den mannen med makt i ryggen gör sig och gjort sig skyldig till vållande till annans död och då på både människa och djur! Det finns inget djurskydd i Stockholm det är något makt vansinne och ingen tanke på att djur är ett liv…. Andreas Johansson sätter djurförbud och hotar om det inte för att ett djur far illa utan för att en människa i fråga satt honom, han måste ha blivit mobbad el liknande som barn och nu tar han ut det på försvarslösa djur… Skulle vi andra hota annan människa på det här sättet och skrika som han så åkte man ju in, använder andra yrkesgrupper som tex polis för sitt vansinne skamligt och vedervärdigt han borde verkligen. Hade ett djur bara för en stund agerat så hot fullt är det en direkt avlivning och är du människa så åker du på djurförbud med straff att mörda nått djur med….

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x